Als je aan tien vrouwen vraagt waarover ze het minst tevreden zijn aan hun lichaam, zullen van de tien vrouwen negen antwoorden met hun billen. De ander zal niet tevreden zijn over haar buik.

Billen en vrouwen zijn een apart dingetje. Want vrouwen zijn veeleisend als het hun billen betreft. Ze mogen niet te dik en blubberig zijn, maar wel groot en strak. Stevige, strakke billen trainen is dan ook wat menig vrouw bezighoudt.
Maar vergis je niet. Strakke billen trainen is niet voor watjes. Je moet er namelijk heel wat werk voor verzetten. Belangrijk is dus de vraag: wat heb jij over voor strakke billen?

Wil jij strakke billen?

Ben jij één van die vele vrouwen die op zoek is naar manieren om strakkere billen te krijgen? Weet dan dat je op het punt staat te beginnen aan een zeer zware training. Want je strakke billen krijg je echt niet cadeau. Je moet er zeer zwaar voor trainen.
Wil jij dus strakke billen? Dan moet je bereid zijn om veel in te leveren qua vrije tijd, maar ook veel inspanningen te verrichten. Welke? Dat lees je verderop in dit artikel.
Het resultaat van alle inspanningen die je te wachten staan zal wel zijn dat je binnen korte tijd kunt beschikken over een strakke, stevige kont die gezien mag worden.

Cardiotraining

Een goede bilspierentraining begint met een forse dosis cardiotraining. Cardiotraining is trainen om conditie op te bouwen en uithoudingsvermogen te krijgen. Los daarvan train je zo ook het vet weg dat zich in de loop der jaren heeft opgehoopt bij je kont. Ook op andere plekken zal vet verdwijnen doordat je aan cardio-oefeningen bent gaan doen. De beste cardio-oefeningen – die ook tot snel resultaat leiden – vind je door te gaan fietsen en te gaan hardlopen. Als u dat extra gewicht wilt verliezen, maar weet niet hoe dan moet u proberen plus size waist trainer, Het zal uw leven makkelijker maken. Dit zijn oefeningen waarbij je veel energie verbruikt, maar waarbij je ook je bilspieren en de spieren bovenin je benen enorm traint. Het gevolg is dat deze spieren sterker worden.

Krachttraining

Wanneer je spieren wil, zal je aan krachttraining moeten gaan doen. Met andere woorden: je ontkomt er niet aan om jezelf zwaar op de proef te stellen in de sportschool. Krachttraining behelst meer dan alleen maar wat oefeningen met gewichten doen. Het vereist een aanpak. Je begint licht en pakt het steeds zwaarder op. Je oefent druk uit op je billen en je spieren zullen daar aanzienlijk van groeien.
Krachttraining gericht op je billen is lastig, omdat de meeste mensen krachttraining richten op hun buik-, schouder-, rug- en armspieren. Je zal dus op zoek moeten naar creatieve manieren om strakke billen te kunnen trainen.

Oefeningen voor strakke billen

Gelukkig hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Veel oefeningen die gericht zijn op het verkrijgen van strakkere, stevige billen zijn namelijk al uitgedacht. Zo kun je volop je bilspieren trainen met de donkey kick, maar ook squats en lunges zijn perfecte oefeningen die tot snel (en zichtbaar) resultaat zullen leiden. Weet jij nog niet zo goed waar je moet beginnen met het trainen van je billen? Laat je dan informeren door de mensen bij jou op de sportschool. Als je ze vertelt dat je strakke billen wil trainen, weten zij als geen ander hoe ze je daarbij kunnen ondersteunen en faciliteren.

Conclusie

Strakke billen zijn de droom van vele vrouwen. Steeds vaker gaan zij op zoek naar manieren om over een set strakke billen te kunnen beschikken. Maar wees gewaarschuwd: niemand zal zeggen dat het makkelijk is om strakke billen te trainen. Je moet hier veel doorzettingsvermogen voor hebben en fanatiek aan de slag gaan met cardiotraining en doelgerichte oefeningen voor je billen. Denk aan lunges en squats, de donkey kicks en heel veel krachttraining om sterker te worden. Alleen dan zal je erin slagen om over die strakke billen te beschikken.