Bio HCG

HCG staat voor Humaan choriongonadotrofine en dit is een hormoon dat tijdens een zwangerschap door de placenta wordt aangemaakt. HCG wordt in Nederland al jaren als effectief afslankmiddel gebruikt. Er zijn nu zelfs meerdere varianten, merken en kuren op de markt. Waar voorheen HCG alleen via dagelijkse injecties kon worden toegediend is dat niet meer noodzakelijk. De huidige kuren kan je middels capsules, druppels, sprays en dergelijke volgen. Daarnaast bevatten de moderne kuren het HCG hormoon niet meer. Ze bestaan uit stoffen die de werking van dit hormoon nabootsen, omdat het gebruik van HCG in afslankmiddelen verboden is. Desondanks zijn deze kuren heel populair in Nederland omdat ze even effectief als de echte HCG blijken te zijn.

Het HCG dieet

Om optimale resultaten te krijgen op een BIO HCG kuur moet je het gebruik van de afslankmiddeltjes combineren met een streng dieet waarbij je 500 kcal per dag mag eten. Dit is makkelijk vol te houden dankzij de bestanddelen in de kuur. Die hebben een eetlustremmende werking en in vele gevallen stimuleren zij een snelle vetverbranding in je lichaam. Hieronder neem ik Bio HCG druppels en tabletten onder de loep.

Wat zijn Bio HCG druppels?

Bio HCG druppels zijn makkelijk in gebruik en effectief. Deze afslankdruppels bestaan uit een basisvloeistof die de werking van HCG in je lichaam simuleert. De druppels bevatten geen HCG zelf. Je ervaart dus de voordelen van een HCG kuur zonder de bijwerkingen van die gepaard gaan met het gebruik van dit hormoon.

Hoe gebruik je Bio HCG druppels?

Bio HCG druppels zijn eenvoudiger in gebruik dan de eerder gehanteerde injecties. Doorgaans wordt de vloeistof via een pipetje uit de ampul in de mond gespoten. De vloeistof hou je vervolgens enkele seconden in de mond alvorens die door te slikken. Deze vloeistof heeft dezelfde eetlustremmende werking als de oorspronkelijke HCG kuur. Combineer het gebruik van de HCG druppels met een calorie-arm voedingsplan voor optimale resultaten.

Wat zijn Bio HCG tabletten?

Naast de HCG druppels kan je er ook voor kiezen de HCG kuur middels tabletten te volgen. In de tabletten komt het HCG hormoon ook niet voor. Deze pillen bevatten frequenties van het HCG hormoon en dit stimuleert je lichaam om sneller vet te verbranden. Daarnaast zul je minder snel trek hebben.

Hoe gebruik je Bio HCG tabletten?

Neem elke dag 1 capsule in met het ontbijt gedurende een periode van ongeveer 25 dagen. Volg tijdens de kuurperiode een calorie-arm dieet om snel resultaat te zien. De pillen zelf stimuleren vetverbranding, maar toch is het raadzaam om ook op je voeding te letten. Op zo een manier pak je je overgewicht op meerdere fronten aan. Als bij de druppels wordt een calorie-arm dieet aangeraden.