Het Rituals kerstpakket past precies in de huidige tijd van wellness en ontspanning. Zowel mannen als vrouwen besteden steeds meer tijd en geld aan lichamelijke en geestelijk verzorging en ontspanning. Mensen hebben namelijk behoefte om zichzelf, na gedane arbeid, te belonen. Was het vroeger heel normaal om dat te doen met een sigaretje of een drankje, tegenwoordig moeten beloningen liefst iets toevoegen aan je gezondheid. Zowel lichaam en geest kunnen regelmatig een boost gebruiken, dus een kerstpakket vol met boosters voor lichaam en geest garandeert een goede start van het nieuwe jaar.

Mes snijdt aan twee kanten

Een kerstpakket dat goed is voor lichaam en geest en er ook nog mooi uitziet, dat is het Rituals Kerstpakket in een notendop. Dat is niet alleen beter voor jezelf als mens, maar natuurlijk ook voor jouw als werkgever. Per slot van rekening zie je je personeel het liefst zo vaak mogelijk op de werkvloer. Daarom is een Rituals kerstpakket een schot in de roos om je personeel je waardering voor hun inzet te laten zien. Je maakt daarmee een statement dat jij ook hecht aan de gezondheid van je werknemer.

Rituals Kerstpakket met Oosterse diepgang

RitualsRituals slaat op rituelen en eigenlijk begint iedere dag met een bepaald ritueel. Vaak is dat douchen en ontbijten, sommige mensen staan wat eerder op en doen een half uurtje yoga of maken een wandeling in de frisse lucht. Die rituele zorgen ervoor dat je prettig wakker wordt en daardoor een fijne dag gaat hebben. Dergelijke rituelen kun je versterken met geuren, kleuren en klanken. Deze helpen je lichaam te ontspannen en energie te laten stromen, waardoor je bergen kunt verzetten. Rituals speelt daar mooi op in met de Rituals kerstpakketten. En wie nu denkt dat geurtjes en smeersels alleen iets voor vrouwen is, moet maar eens snel gaan kijken, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Alleen al door het kijken naar de verschillende combinaties krijg ik een heel zen gevoel plus heel veel zin om me naar de sauna of hamam te spoeden.

Omschrijving
Review datum
Beoordeeld item
Rituals Kerstpakket
Beoordeling
51star1star1star1star1star